Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i odrobinę kaloryczne
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6400
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154823
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 467
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6400
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154823
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 467
Składniki
Rodzynki dokładnie opłukać , sparzyć , osączyć , opruszyć mąką
Masło pozostawić na godzinę w temperaturze pokojowej , by zmiękło
Do sera dodać rozmiększone masło , cukier puder , cukier waniliowy , budyń i jajka , zmiksować
Połączyć z rodzynkami
Masę serową przełożyć do natłuszczonej i posypanej tartą bułką
Piec około 50 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni