Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny w smaku i rozpływa się w ustach.
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 196
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22444
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 223
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 196
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22444
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 223
Składniki
Przygotuj tortownicę o śr 22 cm. wykonanie spodu; Składniki oprócz czekolady zagnieśc ze sobą. Ma powstać gruba kruszonka. Następnie nalezy ją wysypać na wyłozoną papierem do pieczenia(tylko spód) tortownicę. Wierzch posypać czekoladą. Piec w 170* 10 minut. Masa serowa; Twaróg zmiksować z cukrami. Dodawać po jednym żółtku, nie przerywając miksowania. Następnie po łyżce skrobi i ubite na sztywno białka. Gdy dodamy białka, masę mieszamy szpatułką. Masę serową wylać na podpieczony spód. Włozyć do nagrzanego do 150* piekarnika. Temperaturę obniżyć do 120* i piec 55-60 minut opcja ''dół'' Konfitura z róży na wierzch, na zimny sernik. Smacznego.