Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny w smaku i rozpływa się w ustach.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 386
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 399
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 386
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 399
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Przygotuj tortownicę o śr 22 cm. wykonanie spodu; Składniki oprócz czekolady zagnieśc ze sobą. Ma powstać gruba kruszonka. Następnie nalezy ją wysypać na wyłozoną papierem do pieczenia(tylko spód) tortownicę. Wierzch posypać czekoladą. Piec w 170* 10 minut. Masa serowa; Twaróg zmiksować z cukrami. Dodawać po jednym żółtku, nie przerywając miksowania. Następnie po łyżce skrobi i ubite na sztywno białka. Gdy dodamy białka, masę mieszamy szpatułką. Masę serową wylać na podpieczony spód. Włozyć do nagrzanego do 150* piekarnika. Temperaturę obniżyć do 120* i piec 55-60 minut opcja ''dół'' Konfitura z róży na wierzch, na zimny sernik. Smacznego.