Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny w smaku i rozpływa się w ustach.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10375
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5975
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12817
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4568
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10375
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5975
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12817
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4568
Składniki
Przygotuj tortownicę o śr 22 cm. wykonanie spodu; Składniki oprócz czekolady zagnieśc ze sobą. Ma powstać gruba kruszonka. Następnie nalezy ją wysypać na wyłozoną papierem do pieczenia(tylko spód) tortownicę. Wierzch posypać czekoladą. Piec w 170* 10 minut. Masa serowa; Twaróg zmiksować z cukrami. Dodawać po jednym żółtku, nie przerywając miksowania. Następnie po łyżce skrobi i ubite na sztywno białka. Gdy dodamy białka, masę mieszamy szpatułką. Masę serową wylać na podpieczony spód. Włozyć do nagrzanego do 150* piekarnika. Temperaturę obniżyć do 120* i piec 55-60 minut opcja ''dół'' Konfitura z róży na wierzch, na zimny sernik. Smacznego.