Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik jest bez tłuszczu i doskonale smakuje z owocami. W tym przypadku są to truskawki.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 467
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16695
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 382
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 467
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16695
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 382
Składniki
Przygotuj formę 26/22 cm Do miski włożyć twaróg, cukry, żółtka, skrobię i zmiksować mikserem, do połączenia składników. Osobno ubić białka na sztywno i wymieszać delikatnie z masą serową. Na wierzch poukładać truskawki stożkami w dół. Składniki na kruszonkę zagnieść ręcznie. Ma wyjść sypka konsystencja. Kruszonką posypać wierzch sernika. Piec 50 minut w 170* Smacznego. Autor: Marcepanowy Kącik o