Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik jest bez tłuszczu i doskonale smakuje z owocami. W tym przypadku są to truskawki.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1300
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5827
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18455
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1300
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5827
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18455
Składniki
Przygotuj formę 26/22 cm Do miski włożyć twaróg, cukry, żółtka, skrobię i zmiksować mikserem, do połączenia składników. Osobno ubić białka na sztywno i wymieszać delikatnie z masą serową. Na wierzch poukładać truskawki stożkami w dół. Składniki na kruszonkę zagnieść ręcznie. Ma wyjść sypka konsystencja. Kruszonką posypać wierzch sernika. Piec 50 minut w 170* Smacznego. Autor: Marcepanowy Kącik o