Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zadowoli każdą wymagającą buźkę.
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 54
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 73
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 108
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 54
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 73
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 108
Składniki
Ser zmielić i wymieszać z cukrem i ubitą śmietanką. Galaretki truskawkowe rozpuścić w 100 ml wody, lekko przestudzić i wlać do masy serowej, całość zmiksować i wyłożyć na gotowy biszkopt. Wstawić na godzinę do lodówki. Na górę rozłożyć truskawki i wylać tężejąca galaretkę malinową. Włożyć do lodówki aby galaretka zastygła.
Wszyscy robili to i ja wypróbowałem. STRASZLIWA PYCHOTA!!!