Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 104
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20460
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 57
zrazy z kapustą i pieczarkami w sosie
Odsłon: 87
Ciasto kumoszki to deser podawany na zimno na spodzie z herbatników lub kruch...
Odsłon: 2755
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 104
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20460
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 57
zrazy z kapustą i pieczarkami w sosie
Odsłon: 87
Ciasto kumoszki to deser podawany na zimno na spodzie z herbatników lub kruch...
Odsłon: 2755
Składniki
Z podanych składników zagnieć kruszonkę.
Z podanych składników zagnieć ciasto. Rozwałkuj, wyłóż na blachę 24x40 wyłożoną papierem do pieczenia. Wierzch ciasta posyp kakao.
Żółtka i całe jajka utrzyj z cukrem. Dodaj śmietanę, olej, ser, budynie, cukry waniliowe oraz olejki. Ser wylej na ciasto, na serze ułóż śliwki skórkami do dołu, śliwki posyp posiekanymi orzechami włoskimi, a na to kruszonkę.
Piecz około godziny w 180 stopniach.