Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10573
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6105
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5342
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12973
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4725
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10573
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6105
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5342
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12973
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4725
Składniki
Z podanych składników zagnieć kruszonkę.
Z podanych składników zagnieć ciasto. Rozwałkuj, wyłóż na blachę 24x40 wyłożoną papierem do pieczenia. Wierzch ciasta posyp kakao.
Żółtka i całe jajka utrzyj z cukrem. Dodaj śmietanę, olej, ser, budynie, cukry waniliowe oraz olejki. Ser wylej na ciasto, na serze ułóż śliwki skórkami do dołu, śliwki posyp posiekanymi orzechami włoskimi, a na to kruszonkę.
Piecz około godziny w 180 stopniach.