Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 760
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424929
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10687
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336961
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 760
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424929
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10687
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336961
Składniki
Drożdże z cukrem utrzeć dodać mleko, wymieszać, dodać resztę składników , zagnieść ciasto, dać na dwie godziny do lodówki. Ser: ser wyieszać z żółtkami, cukrem i budyniem. Ciasto wałkować , pokroić w paski 3 cm na środku dać ser , skleić brzegi oraz wycinać dowolen długości pazurki, ponacinać brzegi nożem. Dać na wysmarowaną formę , lekko wygiąć , odstawić niech ciasto podrośnie , posmarować żółtkiem z odrobiną wody. Piec na złoty kolor.