Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, owocowe ciasto z wykorzystaniem frużeliny wiśniowej, idealne w sezonie !
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 761
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5491
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9315
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 170
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 761
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5491
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9315
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 170
Składniki
Herbatniki zmiksować, połączyć z masłem i schłodzić w lodówce. Śmietankę ubić na sztywno i przelać do niej najpierw namoczoną w zimnej wodzie, a potem rozpuszczoną w kąpieli wodnej żelatynę, zmiksować. Do śmietany dodać wiśnie i całość dokładnie wymieszać.
Gotową masę przelać na spód, wyrównać i ciasto na noc schować do lodówki. Na koniec rozlać po wierzchu frużelinę wiśniową i przystroić listkami mięty. Smacznego!