Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowy środek sernikowy wierzch, szybkie w wykonaniu.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8117
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2764
Polecam.
Odsłon: 1342
Polecam.
Odsłon: 399
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8117
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2764
Polecam.
Odsłon: 1342
Polecam.
Odsłon: 399
Składniki
Upiec biszkopt czekoladowy ze składników na dużej blaszce pokroić na cztery paski 9, 6, 4, 2, centymetrowe.
Przygotować sernik według przepisu na opakowaniu, smarować po kolei paski biszkopta resztą masy udekorować wierzch.