Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne świąteczne ciasteczka z orzechami, czekoladą i przyprawą korzenną.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25133
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25133
Składniki
W misce rozgnieść widelcem banana, dodaj cukier, żółtko, roztopione masło, mąkę z sodą, cynamon i przyprawę korzenną. Wymieszaj dodaj posiekane orzechy i czekoladę.
Dłonie lekko natłuść olejem i odrywaj po kawałku ciasta formując kulki. Blachę wyłóż papierem do pieczenia i układaj ciasteczka lekko spłaszczając. Piecz około 10 -12 minut w temperaturze 180 st.