Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne świąteczne ciasteczka z orzechami, czekoladą i przyprawą korzenną.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19784
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 464
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 433
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6830
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242377
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19784
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 464
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 433
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6830
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242377
Składniki
W misce rozgnieść widelcem banana, dodaj cukier, żółtko, roztopione masło, mąkę z sodą, cynamon i przyprawę korzenną. Wymieszaj dodaj posiekane orzechy i czekoladę.
Dłonie lekko natłuść olejem i odrywaj po kawałku ciasta formując kulki. Blachę wyłóż papierem do pieczenia i układaj ciasteczka lekko spłaszczając. Piecz około 10 -12 minut w temperaturze 180 st.