Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealne na choinke oraz do chrupania
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 213
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 213
Składniki
Margaryne Kasie utrzeć z cukrem,dodac jajko, łyzeczkę cynamonu, imbiru i miodu.-ucierac mikserem najlepiej.Dodac mąke.
Ciasto wyłożyć na stolnice i zagniatać rękoma...Rozwałkować i wycinać choinki,serduszka,można zrobic to nożem lub gotowymi blaszkami o świątecznych kształtach. Piec w 200stopniach na złoty kolor, ok 10minut.
Po upieczeniu pomalowac:) ja uzywalam mazaków lukrowych
Polecam:)