Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te ciasteczka wykonasz na prawdę bardzo szybko. Pysznie smakują ze szklanką ciepłego mleka. Polecam spróbować;)
Papier do pieczenia, miska
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3021
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 177
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 910
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 612
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3021
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 177
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 910
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 612
Składniki
Na początku margarynę i cukier ucieramy. Mieszamy sodę i proszek do pieczenia i dodajemy do masy.
Dodajemy do tego pozostałe składniki czyli: miętę, mąkę, sól, cukier puder oraz cukierki. Formujemy to na małe kuleczki i układamy na tace.
Z tych składników wyszło mi trzy pełne tacki ciasteczek. Wkładamy je do piekarnika na 180 stopni na 18-22 minuty.
I wasze pyszne ciasteczka gotowe. Smacznegooo!!!