Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te ciasteczka wykonasz na prawdę bardzo szybko. Pysznie smakują ze szklanką ciepłego mleka. Polecam spróbować;)
Papier do pieczenia, miska
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 256
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 37
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 256
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 37
Składniki
Na początku margarynę i cukier ucieramy. Mieszamy sodę i proszek do pieczenia i dodajemy do masy.
Dodajemy do tego pozostałe składniki czyli: miętę, mąkę, sól, cukier puder oraz cukierki. Formujemy to na małe kuleczki i układamy na tace.
Z tych składników wyszło mi trzy pełne tacki ciasteczek. Wkładamy je do piekarnika na 180 stopni na 18-22 minuty.
I wasze pyszne ciasteczka gotowe. Smacznegooo!!!