Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te ciasteczka wykonasz na prawdę bardzo szybko. Pysznie smakują ze szklanką ciepłego mleka. Polecam spróbować;)
Papier do pieczenia, miska
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666242
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 69
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 509
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5717
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 974
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 258
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666242
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 69
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 509
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5717
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 974
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 258
Składniki
Na początku margarynę i cukier ucieramy. Mieszamy sodę i proszek do pieczenia i dodajemy do masy.
Dodajemy do tego pozostałe składniki czyli: miętę, mąkę, sól, cukier puder oraz cukierki. Formujemy to na małe kuleczki i układamy na tace.
Z tych składników wyszło mi trzy pełne tacki ciasteczek. Wkładamy je do piekarnika na 180 stopni na 18-22 minuty.
I wasze pyszne ciasteczka gotowe. Smacznegooo!!!