Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szarlotkę zrobiłam inaczej niż zawsze,dzięki dodatkom rodzynek,czekolady,kokosu i galaretki wyszła chrupiąca i bardzo delikatna:)
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 259
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 259
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
Wszystkie sypkie produkty wymieszać,dodać rodzynki i czekoladę drobno pokrojoną. Tortownicę posmarować masłem i wysypać tartą bułką. Na spód wyłożyć połowę sypkich produktów. Na wierzch dać jabłka i drugą połowę sypkich składników. Masło wyjęte z lodówki pokroić na cieńkie plastry i poukładać na wierzchu.
Dać do nagrzanego piekarnika i piec do zrumienienia w 180st.około 40-50min. Najlepsza jeszcze ciepła podana z lodami:)
Smacznego życzę!