Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szarlotkę zrobiłam inaczej niż zawsze,dzięki dodatkom rodzynek,czekolady,kokosu i galaretki wyszła chrupiąca i bardzo delikatna:)
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 191
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4427
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12028
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6842
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5621
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 191
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4427
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12028
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6842
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5621
Składniki
Wszystkie sypkie produkty wymieszać,dodać rodzynki i czekoladę drobno pokrojoną. Tortownicę posmarować masłem i wysypać tartą bułką. Na spód wyłożyć połowę sypkich produktów. Na wierzch dać jabłka i drugą połowę sypkich składników. Masło wyjęte z lodówki pokroić na cieńkie plastry i poukładać na wierzchu.
Dać do nagrzanego piekarnika i piec do zrumienienia w 180st.około 40-50min. Najlepsza jeszcze ciepła podana z lodami:)
Smacznego życzę!