Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest bardzo pyszna razem z mamą ją piekłam polecam :)
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 755
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 22
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4480
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 89
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 755
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 22
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4480
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 89
Składniki
Jabłka obieram, kroję w kostkę, dodaję do nich cukier, bakalie mieszam dokładnie. Następnie wbijam jaja, wsypuję mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i sodą.
I to już prawie wszystko - teraz to wszystko dokładnie mieszam i przekładam do blachy wysmarowanej tłuszczem i oprószonej tartą bułką.
Ciasto wkładam do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na około 40 minut.