Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest bardzo pyszna razem z mamą ją piekłam polecam :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8419
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8419
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Jabłka obieram, kroję w kostkę, dodaję do nich cukier, bakalie mieszam dokładnie. Następnie wbijam jaja, wsypuję mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i sodą.
I to już prawie wszystko - teraz to wszystko dokładnie mieszam i przekładam do blachy wysmarowanej tłuszczem i oprószonej tartą bułką.
Ciasto wkładam do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na około 40 minut.