Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna szarlotka bez podpiekania
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 118
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2666
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 260
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2612
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 118
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2666
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 260
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2612
Składniki
Połączyć mąkę, żółtka i jajka, cukier i masło. Ugniatać do uzyskania jednolitego ciasta. Zetrzeć jabłka i połączyć z cynamonem i cukrem. Wyłożyć foremkę ciastek, na nią położyć jabłka i następnie kolejna warstwę ciasta. Piec w 180 C ok. 50 minut.