Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4330
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7289
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85578
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4330
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7289
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85578
Składniki
Upiec biszkopt z podanych składników tj.ubić pianę z białek ze szczyptą soli ,dodać żółtka oraz pozostałe składniki i wymieszać z mąką.Po upieczeniu ciasto wystudzić.
Przygotować garnuszek,wyłożyć jabłka jak trzeba dodać odrobinę cukru i jak jabłka będą wrzały wsypać sucha galaretkę-dokładnie wymieszac i wystudzić. Mleko na masę zagotować,utrzec masło z cukrem pudrem i po łyżeczce dodawać gorące mleko. na biszkopt wykładamy ostudzone jabłka a na całkiem zimne jabłka wykładamy masę.Całość ciasta polewamy polewą czekoladową. Smacznego!