Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,aromatyczna i rozpływająca się w ustach. Bardzo polecam:)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 736
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 736
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Biszkopt upiec na dużej blaszce z piekarnika,na papierze do pieczenia Jabłka obrać,zetrzeć na grubych oczkach tarki i usmażyć.Pod koniec smażenia dodać cukier oraz galaretkę.Zamieszać do rozpuszczenia i lekko przestudzić. Wyłożyć na biszkopt i dać do wystudzenia..
Śnieżkę ubić z mlekiem,dodać śmietanfix i wyłożyć na jabłka. Zrobić polewę-masło,cukier,kakao oraz wodę zagotować cały czas mieszając . Cieńkim strumieniem z łyżki wylewać po śmietance.
Smacznego życzę!