Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka smaczna i smakuje moim córkom
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2158
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 181
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2158
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 181
Składniki
żółtka z cukrem i śmietaną ubić na gładką masę dodać proszek do pieczenia i mąkę wylać na dużą blaszkę i upiec na złoty kolor ok 20 minut
jabłka zetrzeć na tarce i smażyć z margaryną jak za kwaśne to dodać cukier wyłożyć na ciepłe ciasto
białka ubić na sztywno z cukrem i wyłożyć na jabłka , włożyć do piekarnika na 10 minut by białko się podpiekło