Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka smaczna i smakuje moim córkom
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113110
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 500
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 844
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 625
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113110
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 500
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 844
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 625
Składniki
żółtka z cukrem i śmietaną ubić na gładką masę dodać proszek do pieczenia i mąkę wylać na dużą blaszkę i upiec na złoty kolor ok 20 minut
jabłka zetrzeć na tarce i smażyć z margaryną jak za kwaśne to dodać cukier wyłożyć na ciepłe ciasto
białka ubić na sztywno z cukrem i wyłożyć na jabłka , włożyć do piekarnika na 10 minut by białko się podpiekło