Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka smaczna i smakuje moim córkom
Przepis dnia
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 36632
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 245
Przepis dnia
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 36632
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 245
Składniki
żółtka z cukrem i śmietaną ubić na gładką masę dodać proszek do pieczenia i mąkę wylać na dużą blaszkę i upiec na złoty kolor ok 20 minut
jabłka zetrzeć na tarce i smażyć z margaryną jak za kwaśne to dodać cukier wyłożyć na ciepłe ciasto
białka ubić na sztywno z cukrem i wyłożyć na jabłka , włożyć do piekarnika na 10 minut by białko się podpiekło