Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Szparagi w cieście"
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 22940
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 562
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104666
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 369
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 22940
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 562
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104666
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 369
Składniki
Szparagi przekrój na pół i gotuj 7 minut w posolonej wodzie z dodatkiem cukru. Parmezan utrzyj z jajkami i 4 łyżkami mąki na gładkie ciasto. Przypraw solą i pieprzem. Całość dokładnie wymieszaj.
Odsączone warzywa panieruj najpierw w reszcie mąki, a następnie zanurzaj w cieście. Smaż na oleju na złoty kolor. Podawaj posypane majerankiem i polane sosem jogurtowym.Źródło: Na żywo