Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki a'la piernik. Idealnie nadaje się na Święta Bożego Narodzenia lub na deser w inne dni. Ciasto wychodzi mięciutkie i puchate, szybciutko znika z talerza. Polecam!
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 305
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1650
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 305
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1650
Składniki
Wszystko krótko wyrobić mikserem. Przelać do foremki wyłożonej papierem do pieczenia Piec 50-60 minut w temp.170-180 st. (Wszystko zależy od pieca i foremki) A ciasto sprawdzać patyczkiem czy upieczone. Gdy ciasto będzie wystudzone można przełożyć np. marmoladą . Smacznego!