Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj najprostsza i smaczna polewa na ciasta ,desery jaką można sobie wymarzyć. Mało pracy, proste składniki a efekt bardzo dobry. Polewa przygotowana do ciast na Andrzejkowe popołudnie dla rodzinki.
garnek, łyżka drewniana, łyżka,
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5116
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 188
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5116
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 188
Składniki
Margarynę ( można użyć masła tylko uważać aby się nie przypaliło )przełożyć do garnka i podgrzewać do rozpuszczenia, dodając cukier i mieszając. Następnie dodać mleko i podgrzewać do całkowitego rozpuszczenia cukru. Zdjąć z ognia i energicznie mieszając dodać kakao. Jeżeli mamy taką konsystencję jak potrzebujemy to gotowe a jeżeli chcecie gęściejszą polewę dodać więcej kakao. Smacznego
Polewa gotowa.