Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i proste ciasto.
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 18
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1157
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 173
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 241
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 18
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1157
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 173
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 241
Składniki
Jajka ubij z cukrem na puszystą masę, dodaj olej, mleko oraz przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i kakao. Jabłka obierz i pokrój w kostkę, dodaj do ciasta wymieszaj.
Keksówkę 22x12 wyłóż papierem do pieczenia i przelej ciasto. Piec około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.
Po upieczeniu i wysuszeniu posyp cukrem pudrem.