Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i proste ciasto.
Rosół z kaszą jęczmienną to świetna alternatywa dla tradycyjnego polskiego pr...
Odsłon: 686
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 50
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 93
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 125
Rosół z kaszą jęczmienną to świetna alternatywa dla tradycyjnego polskiego pr...
Odsłon: 686
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 50
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 93
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 125
Składniki
Jajka ubij z cukrem na puszystą masę, dodaj olej, mleko oraz przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i kakao. Jabłka obierz i pokrój w kostkę, dodaj do ciasta wymieszaj.
Keksówkę 22x12 wyłóż papierem do pieczenia i przelej ciasto. Piec około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.
Po upieczeniu i wysuszeniu posyp cukrem pudrem.