Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i proste ciasto.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8500
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1242
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10181
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4637
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 693
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8500
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1242
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10181
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4637
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 693
Składniki
Jajka ubij z cukrem na puszystą masę, dodaj olej, mleko oraz przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i kakao. Jabłka obierz i pokrój w kostkę, dodaj do ciasta wymieszaj.
Keksówkę 22x12 wyłóż papierem do pieczenia i przelej ciasto. Piec około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.
Po upieczeniu i wysuszeniu posyp cukrem pudrem.