Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w wykonaniu bardzo smaczne ciasto
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 792
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 792
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Składniki
3 jaja zmiksować ze szklanką cukru i cukrem waniliowym, dodawać stopniowo przesianą mokę z proszkiem, sodą i kakao oraz stopniowo olej i mleko. Wylać na blachę o wymiarach 25*35 cm.
3 Jajka zmiksować z 1/2 szklanki cukru i dodawać stopniowo twaróg. Następnie rozpuszczoną margarynę i olejek migdałowy.
Wykładać łyżką kupkami na przygotowane ciasto. Piec w nagrzanym do 180 stopni piekarniku około 45 min.