Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe ciastka
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 159
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 201
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 159
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 201
Składniki
Ciasto Francuskie pokroić w paski wzdłuż krótszego boku. Górną połowę ciasta posmarować dżemem i na to ułożyć plasterki banana. Złożyć na pół i docisnąć boki widelcem. Ułożyć na blaszce do pieczenia. Posmarować mlekiem i posypać z wierzchu cukrem. Piec w rozgrzanym do 180 stopni piekarniku ok 15-20 minut.