Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponuję bardzo szybkie i proste w wykonaniu, a bardzo smaczne ciasto bananowe.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 697
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 44
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 70
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 250
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 409
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 697
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 44
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 70
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 250
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 409
Składniki
Mąkę mieszamy z sodą
W drugiej misce mieszamy rozgniecione widelcem banany z cukrem, jajkiem, przestudzonym masłem i bakaliami
Do mokrej masy dodajemy mąkę i szybko, ale dokładnie mieszamy
Ciasto przekładamy do keksówki o rozmiarze 25x12 cm i pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez ok 60 minut. Ciasto powinno zbrązowieć
Po upieczeniu wyjmujemy z piekarnika i studzimy
Zapraszam na mojego bloga. Link poniżej