Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie i wilgotne ciasto czekoladowe gotowe w kilka chwil , idealne do popołudniowej kawki lub na inne okazje.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19360
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13084
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1740
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232204
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19360
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13084
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1740
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232204
Składniki
W jednej misce łączymy suche składniki . W drugiej miksujemy jajka , olej i mleko, dodajemy suche składniki oraz pokrojoną czekoladę . Wszystko razem miksujemy .
Ciasto przelewamy do blaszki o wymiarach 20x30 wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy około 40 minut w temperaturze 180 st. lub do słuchego patyczka.
Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem lub jak chcesz bardziej czekoladowy smak polej polewą czekoladową.