Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie i wilgotne ciasto czekoladowe gotowe w kilka chwil , idealne do popołudniowej kawki lub na inne okazje.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1357
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1828
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 331
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 626
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1357
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1828
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 331
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 626
Składniki
W jednej misce łączymy suche składniki . W drugiej miksujemy jajka , olej i mleko, dodajemy suche składniki oraz pokrojoną czekoladę . Wszystko razem miksujemy .
Ciasto przelewamy do blaszki o wymiarach 20x30 wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy około 40 minut w temperaturze 180 st. lub do słuchego patyczka.
Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem lub jak chcesz bardziej czekoladowy smak polej polewą czekoladową.