Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Diabetycy też mogą jeść desery, nawet te kakaowe. Wypróbuj bardzo prosty przepis na szybkie ciasto dla cukrzyków. Wychodzi mocno wilgotne i intensywne w smaku!
Keksówka o wymiarach 25 x 11 cm
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 219
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 694
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4500
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 219
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 694
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4500
Składniki
Fasolę odsącz z zalewy i bardzo dokładnie ją przepłucz.
Do malaksera wrzuć wszystkie składniki i zmiksuj do połączenia w jednolitą masę.
Keksówkę wyłóż papierem do pieczenia. Przełóż ciasto do formy i wyrównaj. Rozgrzej piekarnik do 180 stopni Celsjusza i piecz przez ok. 40 min. Po tym czasie odstaw do wystygnięcia.