Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Diabetycy też mogą jeść desery, nawet te kakaowe. Wypróbuj bardzo prosty przepis na szybkie ciasto dla cukrzyków. Wychodzi mocno wilgotne i intensywne w smaku!
Keksówka o wymiarach 25 x 11 cm
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 194
Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktow...
Odsłon: 75
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 653
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 276
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 194
Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktow...
Odsłon: 75
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 653
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 276
Składniki
Fasolę odsącz z zalewy i bardzo dokładnie ją przepłucz.
Do malaksera wrzuć wszystkie składniki i zmiksuj do połączenia w jednolitą masę.
Keksówkę wyłóż papierem do pieczenia. Przełóż ciasto do formy i wyrównaj. Rozgrzej piekarnik do 180 stopni Celsjusza i piecz przez ok. 40 min. Po tym czasie odstaw do wystygnięcia.