Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Diabetycy też mogą jeść desery, nawet te kakaowe. Wypróbuj bardzo prosty przepis na szybkie ciasto dla cukrzyków. Wychodzi mocno wilgotne i intensywne w smaku!
Keksówka o wymiarach 25 x 11 cm
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1066
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 69
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1066
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 69
Składniki
Fasolę odsącz z zalewy i bardzo dokładnie ją przepłucz.
Do malaksera wrzuć wszystkie składniki i zmiksuj do połączenia w jednolitą masę.
Keksówkę wyłóż papierem do pieczenia. Przełóż ciasto do formy i wyrównaj. Rozgrzej piekarnik do 180 stopni Celsjusza i piecz przez ok. 40 min. Po tym czasie odstaw do wystygnięcia.