Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste ciasto z malinami i kruszonką.Jest bardzo smaczne i puszyste. Idealne na każdą okazję.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 911
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9119
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 911
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9119
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę wstaw do lodówki
Jajka oraz żółtka ubij z cukrem na puszystą masę dodaj olej, mleko oraz mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia.Na koniec dodaj ocet. Blachę o wymiarach 20x30 wyłóż papierem do pieczenia wylej ciasto na wierzch położ maliny i posyp kruszonką.
Ciasto piecz około 35 minut w temperaturze 180 st. lub do suchego patyczka.Smacznego zamiast malin możesz użyć innych owoców sezonowych.