Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowe ciasto, do którego potrzebujemy tylko kilku składników i kubek. Oraz mikrofalę.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Wszystkie suche składniki wymieszać w kubku
Dodać składniki mokre i ponownie dokładnie wymieszać
Włożyć do mikrofali i na najwyższych obrotach "piec" 3 minuty
Ja wyjęłam ciasto z kubka i pocięłam na grubsze plastry, następnie posmarowałam je dżemem wiśniowym