Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutka, na szybko i do tego na prawdę smaczna! Dobre na szkolną przekąskę! Przepis od babci :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3092
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3092
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Składniki
Jabłka obieramy kroimy w plasterki dajemy do garnka zalewamy 4 łyżami wody, dodajemy dwie łyżki cukru i dusimy. Margarynę ucieramy z cukrem i żółtkami. Dodajemy mąki proszek do pieczenia i piane ubitą z białek. Wykładamy połowę ciasta na formę 25/36 na niej układamy zimne jabłka i pozostałe ciasto. Pieczemy do godziny w 180 stopniach. Podajemy potrzepane cukrem pudrem.