Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obłędna w smaku i zdrowa wersja tarty! Tania i szybka w wykonaniu, legalna nawet na ścisłej diecie! :)
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22991
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 171
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 354
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 514
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22991
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 171
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 354
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 514
Składniki
Kaszę jaglaną gotujemy i studzimy
Do blendera lub melaksera wrzucamy kaszę, jaja, twaróg, masło orzechowe i dosładzamy. Wszystko dokładnie miksujemy najlepiej na gładką masę.
Formę wykładamy papierem do pieczenia i wylewamy masę. Wygładzamy, wsadzamy truskawki (ja dałam mrożone. Jeśli chcecie uniknąć efektu "rozlanego soku" dajcie świeże lub rozmrożone oprószcie delikatnie w mące ziemniaczanej). Pieczemy 40 min 160 stopni.