Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli troszkę słońca na talerzu :)
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 162
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4365
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11856
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6765
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5580
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 162
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4365
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11856
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6765
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5580
Składniki
Kaszę kukurydzianą ugotować (ciągle mieszając) z dodatkiem stevi i przełożyć do formy o okrągłym kształcie.
Tak przygotowaną kaszę odstawić do wystygnięcia i stężenia, a następnie piec w piekarniku około 15 minut w 180 stopniach.
Banana obrać ze skórki i zblendować na mus.
Gotową tartę polać musem bananowym, po zewnętrznej krawędzi udekorować jogurtem naturalnym i poukładać połówki moreli oraz pestki moreli.