Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam Was na pyszną tartę z morelami.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Składniki
Masło roztopiłam i wlałam do pokruszonych ciastek wymieszanych z musli. Dokładnie wymieszałam. Wyłożyłam na blaszkę i piekłam 15 min w 150*
Po 15 -tu minutach wyjęłam z piekarnika. Budyń ( obojętne jaki) wymieszać z jogurtem naturalnym. Mój budyń był bez cukru, więc dodałam 4 łyżeczki. Wylałam na tartę i ponownie włożyłam do piekarnika na 15 minut Tartę wyjmujemy, studzimy. Układamy morele i zalewamy tężejącą galaretką morelową