Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zalet tarty nie trzeba opisywać:) A truskawki są ymmmmmmm
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 955
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4577
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1219
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 542
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 955
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4577
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1219
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 542
Składniki
Przygotowanie ciasta: żółtka, masło, mąkę i cukier - wymieszać i zagnieść łapkami ciasto. Włożyć do lodówki. Po godzinie rozwałkować, wyłożyć na formę do tarty, nakłuć widelcem i piec na jasny złoty kolor.
Masa: białka ubić na sztywno z cukrem. Truskawki wymieszać na sucho z kisielami. Wymieszać wszystko, wyłożyć na upieczone ciasto i piec jeszcze chwilkę.