Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10424
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6013
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12862
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4603
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10424
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6013
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12862
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4603
Składniki
Rozpuścić 4 galaretki ( czerwoną , niebieską , żółtą i zieloną ) w szklance wody , i poczekajmy aż ostygną. Odmierzać około 250 ml mleka skondensowanego i miksować , dodajemy płynną chłodną galaretkę zieloną. Delikatnie wylać na blachę. Wstawiać do lodówki do stężenia. Tak samo robić z innymi galaretkami.