Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tiramisu w wersji bez jajek, z pysznym kremem mascarpone. Delikatnie słodki deser, przyjemnie rozpływający się w ustach. Jest doskonały na różne okazje. Prosty i szybki w wykonaniu. Mocno schłodzony deser który, świetnie się sprawdzi w upalne dni.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7843
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1013
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13597
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7843
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1013
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13597
Składniki
Wrzątkiem zalej kawę, ostudź. Dodaj alkohol i wymieszaj. Mascarpone, śmietankę i cukier puder ukręć na gęsty krem. Biszkoptami zamoczonymi w kawie wyłóż spód formy, na to wyłóż część kremu, posyp kakao. I tak do wyczerpania składników. Wstaw na kilka godzin do lodówki.