Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie czekolady z malinami w sam raz na letnie uroczystości-lekki deser
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Masło utrzeć z cukrem dodać żółtka.Połączyć z mąką kakao i proszkiem do pieczenia.z białek ubić pianę i dodać do masy delikatnie wymieszać i przełożyć do tortownicy o śr min.26 cm.Piec ok 30 min w temp.190 stopni
Galaretkę rozpuszczoną i ostudzoną ubić z mleczkiem,wmieszać maliny zostawiając część do dekoracji wylać na upieczony spód .Udekorować malinami i posypać czekoladą.