Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast pączkow,czy też chrustu,torcik wyszedł fantastyczny w smaku.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 542
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16810
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 568
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 542
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16810
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 568
Składniki
Została mi pyszna masa z kokosanek,więc trzeba wykorzystać,a nie wyrzucać:) Torcik wyszedł finezyjny,więc polecam całym sercem:) Wafle wyjąć z opakowania. Pierwszą warstwę posmarować masą kajmakową. Druga warstwa masa kakaowa pozostała z kokosanek. Następna to masa kajmakowa,potem marmolada różana i znów masa kajmakowa. Wierzch posmarowany masą kajmakową posypać wiórkami kokosowymi. Dać do lodówki by torcik stężał.
Smacznego życzę!