Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113253
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 675
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1188
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 761
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113253
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 675
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1188
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 761
Składniki
Biszkopt przekroić,na pół.Posmarować konfiturą i ułożyć maliny . Śmietanę ubić z śmietanfixem i cukrem pudrem,dodaćmascarpone i miksować do połączenia składników. Krem wyłożyć na maliny i przykryć drugim biszkoptem .Udekorować masą cukrową.Schłodzić w loduwce.