Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny i łatwy w zrobieniu.
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 26
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 35
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 349
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 26
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 35
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 349
Składniki
Białka ubijamy na sztywno.Dodajemy cukier i żółtka. Następnie dodać mąkę przesianą z proszkiem i lekko wymieszać. Wylać na formę do pieczenia. Pieczemy w temp. 160-180* 30- 40 minut. Biszkoptu wychodzi dużo. U mnie było na najwiekszą tortownicę i jeszcze przekroiłam :)
Masło ucieramy do białości dodajemy stopniowo cukier.Na końcu przetarty mus z truskawek. Biszkopt przekładamy masą. Całość chłodzimy w lodówce. SMACZNEGO