Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykłe Brownie, bez udziwnień i wymyślnych składników, szybkie i proste w wykonaniu.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5359
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 886
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11788
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1335
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5359
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 886
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11788
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1335
Składniki
Czekolady połam na drobne kawałki i rozpuść z masłem, mieszaj co jakiś czas
Jajka ubij z cukrem, dodaj do nich mąkę i kakao, wymieszaj trzepaczką
Do masy dodaj roztopioną czekoladę i ponownie wymieszaj trzepaczką
Tortownicę wyłóż papierem do pieczenia, piecz w 180°C przez 35 minut