Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa przekąska w której ukrywamy marchewkę.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8507
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6959
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4740
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327393
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8507
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6959
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4740
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327393
Składniki
Migdały, siemię lniane i orzechy wrzucić do blendera i zmielić. Daktyle zalać ciepłą wodą i zostawić na ok. 10 minut. Odlać wodę. Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Mąkę orzechową, daktyle i marchewkę zblendować na klejącą masę. Dodać rodzynki. Z powstałej masy uformować trufle, obtoczyć w wiórkach kokosowych i pokruszonym wafelku. Odstawić do lodówki żeby stężały i zajadać.