Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa przekąska w której ukrywamy marchewkę.
Przepis dnia
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 2683
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 506
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 171
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 450
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 196
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 127
Przepis dnia
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 2683
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 506
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 171
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 450
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 196
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 127
Składniki
Migdały, siemię lniane i orzechy wrzucić do blendera i zmielić. Daktyle zalać ciepłą wodą i zostawić na ok. 10 minut. Odlać wodę. Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Mąkę orzechową, daktyle i marchewkę zblendować na klejącą masę. Dodać rodzynki. Z powstałej masy uformować trufle, obtoczyć w wiórkach kokosowych i pokruszonym wafelku. Odstawić do lodówki żeby stężały i zajadać.