Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa przekąska w której ukrywamy marchewkę.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 54
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 132
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4187
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8634
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 54
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 132
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4187
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8634
Składniki
Migdały, siemię lniane i orzechy wrzucić do blendera i zmielić. Daktyle zalać ciepłą wodą i zostawić na ok. 10 minut. Odlać wodę. Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Mąkę orzechową, daktyle i marchewkę zblendować na klejącą masę. Dodać rodzynki. Z powstałej masy uformować trufle, obtoczyć w wiórkach kokosowych i pokruszonym wafelku. Odstawić do lodówki żeby stężały i zajadać.