Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie trzech owoców.....
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2990
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154599
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 992
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 391
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2990
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154599
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 992
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 391
Składniki
Z podanych składników na ciasto kruche zagnieść jednolite ciasto i wyłożyć na blaszkę.
1 kg jabłek i 5 lasek rabarbaru kroimy i smażymy z taką ilością cukru jaki nam pasuje wg. uznania. Czekamy aż odparowuje sok z jabłek i rabarbaru i ostudzone owoce wkładamy na ciasto. Całość pieczemy 45 min w temp.180 stopni C.
Na wystudzone ciasto układamy połówki truskawek i zalewamy galaretką truskawkową. Schładzamy w lodówce do stężenia galaretki. Smacznego!