Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny deser na upalne dni, szybko się robi a jak szybko znika. Ten przepis jest idealny dla tych którzy nie lubią lub nie umieją "pracować" z żelatyną.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18517
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7074
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30656
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18517
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7074
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30656
Składniki
Rozpuść galaretkę truskawkową w połowie ilości wody podanej na opakowaniu (u mnie 250 ml). Poczekaj aż zacznie tężeć, serki zmiksuj dodając powoli galaretkę truskawkową. Na blaszkę 19x29 wyłóż biszkopty ile się zmieści (na kraju już nie mieściły mi się całe to dawałam połówki). Na biszkopty wylej tężejącą masę serową. Wstaw na chwilę do lodówki. Rozpuść galaretkę cytrynową. Umyte i odszypułkowane truskawki przekrawaj na pół i układaj na masie serowej. Zalej truskawki tężejącą galaretką cytrynową. Wstaw do lodówki na 2 godziny. Smacznego.