Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i bardzo miękkie i puszyste ciasto bez pieczenia! Rewelacja dla podniebienia, samo się rozpuszcza i ekstra smakuje!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112815
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 112
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 243
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 377
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 654
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112815
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 112
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 243
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 377
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 654
Składniki
Masa kokosowa: Jedną szklankę mleka gotujemy z cukrem i kokosem. Drugą szklankę mleka mieszamy z mąkami. Gotujemy budyń, studzimy i ucieramy z margaryną. Masa truskawkowa: Truskawki miksujemy blenderem, a następnie podgrzewamy i rozpuszczamy w nich truskawki. Odstawiamy.\ Masa śmietanowa: \Śmietankę ubijamy i łączymy z galaretkami tężejącymi rozpuszczonymi w jednej szklance wody. Przełożenie: Herbatniki-masa kokosowa- herbatniki-tężejąca masa truskawkowa- herbatniki-masa śmietanowa