Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Lekkie ciasto bez pieczenia. Pianka jogurtowo-śmitanowa w trzech smakach, mus z truskawek i brzoskwiń. Pycha.
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 32
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 54
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 525
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 671
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 32
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 54
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 525
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 671
Składniki
Dno tortownicy ( 24 x 24 ) wyłożyć folią aluminiową. Śmietanę ubijać na sztywno. Dodawać jogurt i tężejącą galaretkę. Dokładnie mieszać i kolejno wylewać do tortownicy. Każdą warstwę chłodzić w lodówce aż stężeje. Truskawki zmiksować z cukrem. Dodać tężejącą galaretkę i wylać na warstwę jogurtowo-śmietanową. Tak samo postąpić z brzoskwiniami. Na końcu udekorować wierzch ciasta owocami i zalać tężejącą galaretką krystaliczną. Zostawić w lodówce najlepiej na całą noc. Smacznego.