Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Lekkie ciasto bez pieczenia. Pianka jogurtowo-śmitanowa w trzech smakach, mus z truskawek i brzoskwiń. Pycha.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4894
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13477
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3213
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 993
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4894
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13477
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3213
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 993
Składniki
Dno tortownicy ( 24 x 24 ) wyłożyć folią aluminiową. Śmietanę ubijać na sztywno. Dodawać jogurt i tężejącą galaretkę. Dokładnie mieszać i kolejno wylewać do tortownicy. Każdą warstwę chłodzić w lodówce aż stężeje. Truskawki zmiksować z cukrem. Dodać tężejącą galaretkę i wylać na warstwę jogurtowo-śmietanową. Tak samo postąpić z brzoskwiniami. Na końcu udekorować wierzch ciasta owocami i zalać tężejącą galaretką krystaliczną. Zostawić w lodówce najlepiej na całą noc. Smacznego.