Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i pyszne ciasto z makiem zapraszam po przepis
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 35
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 732
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 200
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 35
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 732
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 200
Składniki
5 jajek ubijam ze szkl cukru dodaje mąkę z proszkiem do pieczenia ,olej mąkę ,cukier waniliowy łącze składniki i dziele ciasto na 2 części ,polowe wylewam na blaszkę wyłożona papierem ,wykładam polowe masy makowej wylewam pozostałe ciasto na wierzch maku i piekę w 200 stopniach około 30 minut na środkowej półce bez termo obiegu .
Upieczone ciasto odstawiam do całkowitego ostygnięcia Składniki zalewy ,margarynę ,wodę ,cukier i kakao rozpuszczam w garnuszku i odstawiam do ostudzenia .
Ostudzone ciasto polewam polewa i posypuje posypką i do lodówki na kilka godzin najlepiej na noc smacznego