Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13271
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1347
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39578
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13271
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1347
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39578
Składniki
z mleka i budyni gotujemy budyń
z pozostałych składników zrobić ciasto, podzielić je na dwie części.
1 częsć rozwałkować na blachę, na to ułożyć plasterki jabłek a na jabłka wylac gorący budyń. Przykryć druga połową ciasta.
piec w rozgrzanym piekarniku w temperatyrze 180 stopni około godziny.
po upieczenmiu posypać cukrem pudrem.
smacznego