Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Warzywny gulasz z piekarnika"
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34975
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18224
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34975
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18224
Składniki
100 min • Porcja 136 kcal • Koszt porcji 2,80 zł • Przepis na 6-7 porcji.
Mięso duszę chwilę na oleju, solę, podlewam wodą i gotuję do miękkości. W dużym garnku rozgrzewam olej, szklę cebulę, dodaję pokrojone: fasolkę, ziemniaki, marchewkę, cukinię, pomidory, bakłażany i kapustę. Mieszam.
Do warzyw przekładam mięso razem z wywarem, który utworzył się podczas gotowania. Dodaję czosnek. Doprawiam przyprawami. Przekładam do naczynia do zapiekania. Piekę ok. godziny w piekarniku w 180oC.Źródło: Kobieta i życie