Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z roślinnych skladników
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424842
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424842
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Składniki
Wszystkie składniki z wyjątkiem czekolady i orzechów zmiksować do uzyskania jednolitej i puszystej masy. Dodać rozdrobnione orzechy i czekoladę. Wszystko delikatnie wymieszać.
Ciasto przełożyć do formy wyłożonej papierem do pieczenia.
Piec w temperaturze 180 - 200 C przez około 30 minut.