Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i łatwa do zrobienia babka budyniowa można upiec ja w keksówce lub tradycyjnie w formie na babkę z kominem.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 797
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5649
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9492
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 231
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 797
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5649
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9492
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 231
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę.
Dodaj olej oraz maślankę, wymieszaj.
Obie mąki przesiej z proszkiem do pieczenia, sodą oraz budyniami.
Dodaj do masy jajecznej, wymieszaj, na koniec dodaj sok z cytryny.
Blaszkę o wymiarach 12x35 posmaruj masłem i posyp bułką tartą, przelej ciasto.
Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 st i piec około 40 minut lub do suchego patyczka.
Po upieczeniu i wystudzeniu posyp cukrem pudrem.